• Op vele plekken binnen onze vereniging zijn vrijwilligers nodig. Kijk in de lijst of er iets voor je bij zit en meld je aan bij een enthousiaste groep vrijwilligers!

   

  Luttenberg,23 september 2022

  Beste leden, ouders/verzorgers en betrokkenen,

  Via deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van een zorgelijke situatie binnen onze mooie vereniging. Een vereniging draait “op” vrijwilligers! Gelukkig staan er bij SV SDOL dagelijks veel mensen klaar zodat we met z’n allen kunnen genieten van handbal, voetbal en het verenigingsleven. We zijn enorm trots op al die mensen die keer op keer klaar staan voor onze vereniging!

  Het lijkt of alles doordraait en het heel vanzelfsprekend is dat een scheidsrechter onze wedstrijd fluit, er leden van handbal- en voetbalcommissies zijn om alles op rolletjes te laten verlopen, de kantinediensten ingepland worden en onze kleding geregeld wordt. Helaas is de werkelijkheid anders en constateren we, dat we het op veel plekken binnen onze vereniging nog maar net kunnen bolwerken met de vrijwilligers die er zijn. Op een aantal plekken is het probleem zo groot dat we onze leden niet meer kunnen faciliteren. Kortom, het is echt 5 voor 12.

  Zonder vrijwilligers geen vereniging! Daarom doen we een dringende oproep aan jou als lid, ouder/verzorger of betrokkene om op te staan en een vrijwilligerstaak op te pakken. Wanneer dit niet lukt dan leidt dit op korte termijn tot nog grotere uitdagingen binnen onze vereniging en wordt de last voor de vrijwilligers die er nog zijn nog zwaarder!

  In de week van 26 september t/m 2 oktober organiseren we een actieweek om de ongeveer 40 vacante posities binnen onze vereniging te vervullen. Zowel bestuur- als commissieleden bezoeken trainingen en zijn aanwezig bij jeugdwedstrijden om actief vrijwilligers te werven. We hopen hierin op een positieve respons!

  We hebben samen een prachtige vereniging opgebouwd, waar we zuinig op moeten zijn! Verenigen doe je samen! WIJ ZIJN SDOL!

   

  Klik hier voor de actuele link.