• Ons bereikte het verdrietige bericht dat Gerda Keijzer overleden is.

Gerda was jarenlang actief binnen onze vereniging en net als haar zussen, vele jaren fanatiek speelster van onze handbalselectie. Ze speelde in de gouden SDOL handbalgeneratie die zelfs speelde voor het Nederlands kampioenschap veldhandbal. Gerda speelde vanaf haar positie op linker opbouw en stond bekend om haar harde schot.

Naast het handballen heeft ze veel meer voor SDOL gedaan: dat was van huis uit, met Pa Keijzer als voorzitter, iets vanzelfsprekends. Na haar actieve sportcarrière heeft ze vele jaren op de zondagochtenden de kantinedienst verzorgd, ook dit jaar nog.

Wij wensen de familie, vrienden en bekenden sterkte toe in deze periode van afscheid nemen. Onze gedachten zijn bij hen.

Bestuur SV SDOL