• Op zaterdag 9 september zat Sporthal De Achterberg in Luttenberg afgeladen vol met enthousiast publiek dat genoot van een spectaculaire presentatie van het Jeugdcollectief. Tijdens het evenement werd er luid geapplaudisseerd, klonk vrolijke muziek en waren er lichteffecten terwijl de spelers en speelsters werden verwelkomd.

    Het Jeugdcollectief van werd in het leven geroepen omdat de vereniging wilde dat alle jeugdleden dezelfde kleding zouden dragen. Op zaterdag was het moment daar om deze nieuwe kleding te tonen, en de trots en blijdschap waren duidelijk voelbaar.

    Een bijzonder moment op deze middag was de waardering die werd uitgesproken voor de sponsoren. Auto Techniek Luttenberg, Erwin Otten Advies en Rambico ontvingen een warm applaus voor hun waardevolle bijdragen aan het Jeugdcollectief. Hiermee toonden zij hun betrokkenheid bij zowel SDOL als de jeugd in Luttenberg.

    SDOL kijkt uit naar een fantastisch seizoen met het Jeugdcollectief en wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van zowel het jeugdcollectief als de kledingpresentatie.