• Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Ivo Tammens ook volgend seizoen hoofdtrainer van SDOL is. Het bestuur en de Technische Commissie hebben samen met Ivo het contract verlengd tot en met de zomer van 2025.

    Ivo is inmiddels al bezig aan zijn derde seizoen bij SDOL. In de afgelopen 2 seizoenen heeft Ivo met het 1e elftal van de voetbal, uitstekende resultaten neergezet. Dit gaat gepaard met goed en attractief voetbal. Onder Ivo zijn leiding wist het 1e elftal, 2x achtereenvolgens door te dringen tot de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Als bestuur en Technische Commissie zijn wij zeer trots op deze teamprestatie van afgelopen seizoenen.

    “Ook dit seizoen is SDOL onder leiding van Ivo zeer goed begonnen in de voor hen nieuwe competitie. In deze competitie spelen we onze wedstrijden tegen teams uit Twente en omgeving. Vaak wordt de “Twentse competitie” in vergelijking met de “Sallandse competitie” als zwaarder aangemerkt om in te voetballen. Wij zien als Technische Commissie ons 1e elftal een mooie ontwikkeling doormaken en hierdoor doen we momenteel, weer mee in de top van de 4e klasse. De 1e periodetitel is bijna een feit!” Volgens de Technische Commissie levert Ivo hier zeker een positieve bijdrage aan deze teamprestatie. “We hebben er alle vertrouwen in dat het team zich de komende 1,5 jaar, op dezelfde wijze, kan blijven ontwikkelen onder de vleugels van Ivo.”

    Ivo zelf geeft aan dat het goede gevoel bij SDOL nog steeds aanwezig is. “Volgens mij had niemand vooraf durven voorspellen dat we momenteel op de 1e plaats zouden staan in deze competitie. We hebben een wat kleinere, maar gelukkig wel volledig fitte selectie dit seizoen. Verder hebben we nog steeds een jonge, zeer gedreven groep waar ik met plezier mee werk. Ook vanuit het 2e elftal sluiten er steeds meer jongens aan, waar ook zeker potentie voor de toekomst in zit.”