• De technische commissie voet- en handbal zijn de afgelopen periode samen met de begeleiding van de teams druk geweest met de indeling van de teams voor komend seizoen. Al eerder hebben we hierover een bericht gedeeld over de procedure die gevolgd is tot het komen van de indeling.

  We hopen dat de indeling voor iedereen voldoet aan de verwachtingen. Helaas blijkt dat de indeling voor sommigen ook even een teleurstelling kan zijn. We gaan hierin uit van jullie begrip. Uiteindelijk vorm je samen met je teamgenoten een team waarmee je samen veel plezier kunt gaan beleven. Op het moment dat je toch vragen of opmerkingen hebt over de indeling willen we je vragen contact op te nemen met de technische commissie voetbal of technische commissie handbal. De coördinatoren van de betreffende leeftijdscategorie kunnen je vragen beantwoorden.

  Indeling voetbal

  Klik hier voor teamindeling jeugd voetbal 

  Klik hier voor teamindeling senioren voetbal

  Al onze teams dienen natuurlijk ook begeleid te worden door trainers, leiders en assistent scheidsrechters. We zijn blij dat we voor een groot aantal teams weer begeleiding gevonden hebben. Trainingsavonden en tijden worden nog afgestemd. Het definitieve trainingsschema volgt later.

  Op een paar plekken zijn we nog op zoek naar versterking:

  • Trainer(s)/begeleiding SDOL/Mariënheem JO19-1;
  • Begeleiding SDOL JO14-1;
  • Vlagger(s) JO19-1, JO17-1, SDOL 14-1, SDOL 13-1;
  • Trainer(s) SDOL 3 en Trainer(s) SDOL 4;
  • Trainer(s)/begeleiding SDOL 6 en SDOL 7;
  • Vlagger(s) SDOL 1, 2, 3, 5 en 6.

  Mocht je belangstelling hebben voor een functie? Meld je dan bij een van de leden van de Technische Commissie.

  Indeling handbal

  Klik hier voor teamindeling jeugd handbal 

  Bij de indelingen zijn voor alsnog geen begeleiders ingedeeld. In de komende weken gaat de technische commissie handbal in overleg om te bekijken wie welk team gaat coachen en trainen. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over de teamindelingen dan hoort de technische commissie handbal dit graag voor 9 mei.