• Technische Commissie Voetbal

  Welkom bij de Technische Commissie Voetbal!

  Ons belangrijkste doel is het bevorderen van sportbeoefening, met speciale aandacht voor de voetbalsport. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de sportactiviteiten worden begeleid door deskundige coaches. Ook organiseren we wedstrijden en bieden we volop mogelijkheden om te oefenen.

  De Technische Commissie voetbal heeft beslissingsbevoegdheid t.a.v. alle zaken rondom technisch (opleidings-) beleid. Dat plan moet nog gemaakt worden.

  Voetbal SDOL maakt deel uit van de omni vereniging SDOL, een gezellige club met diverse activiteiten. Het hoofdbestuur van de omivereniging wordt gekozen door de leden, en zij benoemen een dagelijks bestuur. Binnen onze vereniging hebben we de Technische Commissie Voetbal, met een eigen voorzitter die een actieve rol heeft in het hoofdbestuur.

  Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon meer weten over voetballen bij SDOL? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via tcvoetbal@svsdol.nl.

  De commissieleden staan voor je klaar en we hebben diverse functies binnen de commissie. Als je geïnteresseerd bent in de verschillende taken, kun je de taakomschrijving van de Technische Commissie Voetbal raadplegen voor meer informatie. We hopen jullie snel te zien op het veld of langs de lijn!