• Beste ouders, verzorgers en leden van SDOL Handbal,

  Wij nodigen jullie uit voor een belangrijke informatieavond. Tijdens deze bijeenkomst praten we jullie graag bij over wat er gebeurt binnen onze vereniging en welke plannen we hebben binnen de handbaltak.

  Datum: woensdag 11 oktober

  Tijd: 19.30 uur

  Locatie: Gemeenschapscentrum Elckerlyc

  Tijdens de informatieavond willen we jullie graag bijpraten over de volgende ontwikkelingen:

  1. Wat gebeurt er binnen onze vereniging? We willen jullie laten weten welke dingen er de laatste tijd zijn veranderd binnen SV SDOL. Deze veranderingen hebben we doorgevoerd om een vereniging te zijn:

  • die goed georganiseerd is;
  • waarin vrijwilligers plezier hebben in wat ze doen en waar ze goed in zijn;
  • waarin iedereen zich prettig en thuis voelt;
  • met betere samenwerking tussen hand- en voetbal.

  2. Technische Commissie Handbal: We vertellen graag meer over de oprichting van de Technische Commissie Handbal en hoe deze commissie een bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van onze handbalafdeling.

  3. Organisatorische commissie: We vertellen graag meer over de oprichting van de Organisatorische Commissie. Dit is een commissie die ondersteunend is aan de hand- en voetbal en ervoor zorgt dat we lekker kunnen sporten en alles goed geregeld is.

  4. Ons plan voor de komende 5 jaar: We hebben een opleidingsplan gemaakt wat de basis gaat zijn voor de opleiding van onze speelsters voor de komende 5 jaar. Dit plan is gebaseerd op wat seniorenleden, trainers en coaches ons hebben gezegd tijdens onze bijeenkomst op 5 april van dit jaar.

  We vinden het heel fijn als jullie bij deze avond aanwezig kunnen zijn. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende ruimte om vragen te stellen als er iets is dat jullie willen weten. We kijken uit naar jullie komst op woensdag 11 oktober om 19.30 uur in Gemeenschapscentrum Elckerlyc.

  Met sportieve groet,

  Technische Commissie Handbal &

  Bestuur SV SDOL