• Vacature: Secretaris Hoofdbestuur SV SDOL

  SV SDOL is op zoek naar een secretaris voor het hoofdbestuur. Wij zijn een sportvereniging die volop in ontwikkeling is. Met onze recente aanpassingen aan taken en verenigingsstructuur streven we ernaar een vereniging te zijn waarin vrijwilligers kunnen doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

  Wij zijn op zoek naar een gedreven secretaris om ons bestuur te versterken en te helpen bij de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Als lid van het hoofdbestuur speel je een cruciale rol in het uitzetten van het beleid voor de komende jaren en het betrekken van onze leden hierbij.

  De taken van de secretaris bij SV SDOL:

  Als secretaris van onze sportvereniging ben je verantwoordelijk voor het beheren van de administratieve taken van de organisatie. Samen met de voorzitter en penningmeester vorm je het dagelijks bestuur van de vereniging. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

  • Notuleren: Het maken van nauwkeurige notulen van bestuursvergaderingen en deze verspreiden onder de bestuursleden.
  • Correspondentie: Beheren van inkomende en uitgaande correspondentie namens de vereniging.
  • Archiveren: Zorgen voor een goed georganiseerd archiveringssysteem voor belangrijke documenten en verslagen.
  • Contactpersoon voor de ledenadministratie: Fungeren als aanspreekpunt voor de vrijwilligers van de ledenadministratie, die ervoor zorgen dat alle leden up-to-date zijn met hun contributie en het bijhouden van ledengegevens.
  • Contactpersoon voor de kledingcommissie: Fungeren als contactpersoon voor de leden van de kledingcommissie, die verantwoordelijk zijn voor het coördineren van bestellingen, distributie en het afhandelen van vragen met betrekking tot verenigingskleding.
  • Communicatie: Fungeren als contactpersoon tussen het bestuur, leden en externe belanghebbenden.
  • Administratie: Ondersteunen bij andere administratieve taken en projecten zoals nodig.

  Wat levert het op?

  Bij SV SDOL hanteren we de slogan "WIJ ZIJN SDOL", en we moedigen alle leden aan om bij te dragen aan onze vereniging. Vrijwilligerswerk is niet alleen waardevol voor onze gemeenschap, maar ook voor jou persoonlijk. Het biedt voldoening, verrijkt je CV, en biedt kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij ondersteunen het volgen van opleidingen en waarderen initiatief!

  Bovendien bieden we de mogelijkheid om de functie samen met een mede-vrijwilliger uit te voeren.

  Lijkt het je wat?

  Als je geïnteresseerd bent in de rol van secretaris, of als je iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is, neem dan contact op met Elly Kogelman-Jansen Holleboom, onze huidige secretaris (via bestuur@svsdol.nl of 06-43763610). We staan klaar om meer te vertellen over de functie en om te onderzoeken of je bij ons past. Samen bouwen we aan de toekomst van SV SDOL!