• Vacatures SDOL

  Via onderstaand overzicht kun je bekijken of er nog iets voor jou tussenzit. Hieronder overzicht van 20-11-2022

   

  Interesse in één van onderstaande functies meld je dan bij het bestuur van SV SDOL via bestuur@svsdol.nl

  Vrijwilligerstaak Afdeling Vacante posities Inhoud functie
  Vrijwilligerscoördinator Algemeen 2 Het werven van vrijwilligers, het vastleggen van taken en een aanspreekpunt voor vrijwilligers. Kortom in deze functie zorg je ervoor dat mensen die wat willen doen voor onze vereniging op de juiste plek belanden en help je al aanwezige vrijwilligers met het beantwoorden van hun vragen.
  Opleidingscoordinator Algemeen 2 In deze functie help je vrijwilligers met een opleidingsbehoefte in de zoektocht naar een juiste opleiding, organiseer je scholingsavonden voor kader en vrijwilligers en bewaak je de spelregelbewijzen die behaald moeten worden door de jeugd.
  Scheidsrechters senioren Handbal 6 Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar scheidsrechters voor bij de wedstrijd van de handbalsenioren. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
  Voorzitter Handbalcommissie (+ vertw Hoofdbestuur) Handbal 1 De handbalcommissie regelt het wel en wee binnen onze handbaltak. Van het wedstrijdsecretariaat tot leeftijdscoördinatoren en het aanstellen van trainers en leiders. De Handbalcommissie is op zoek naar een voorzitter die vergaderingen voor wil zitten, de handbal kan vertegenwoordigen in en buiten de vereniging en als vertegenwoordiging van de handbalcommissie plaats wil nemen in het hoofdbestuur.
  Lid handbalcommissie Handbal 2 De handbalcommissie regelt het wel en wee binnen onze handbaltak. Van het wedstrijdsecretariaat tot leeftijdscoördinatoren en het aanstellen van trainers en leiders. De Handbalcommissie is op zoek naar extra leden die als coördinator optreden binnen de verschillende leeftijdscategorieen. Hierin ben je het aanspreekpunt voor trainers leiders en verzorg je o.a. de teamindeling.
  Scheidsrechters senioren Voetbal 6 Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar scheidsrechters voor bij de wedstrijd van de voetbalsenioren op de zondagmorgen. En dat mag ook als duo, mocht het bestrijken van het hele veld een te grote belasting zijn. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
  Planner scheidsrechters Voetbal 1 We zijn op zoek naar een planner voor de scheidsrechters bij de seniorenteams. Je hebt hierin overleg met de aanwezige scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat om bij elke wedstrijd een scheidsrechter in te plannen.
  Keeperstrainer voetbal (jeugd) Voetbal 1 Als jeugdvoetbalkeeperstrainer ga je aan de slag met de jeugdkeepers en kan je assisteren bij het training geven van de seniorenkeepers (geen must). Aan de jeugdkeepers geef je één keer per week een training gericht op het keepersvak. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
  Trainer/coach 2e elftal Voetbal 1 We zijn op zoek naar een trainer/ coach voor het 2e voetbal elftal. Je traint het team doordeweeks en in het weekend verzorg je de coaching tijdens de wedstrijden. Hierin is ook een combinatie mogelijk met iemand die de training verzorgt en aanwezig is op de wedstrijddagen. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
  Begeleiding jeugdscheidsrechters Handbal 2 Nieuw opgeleide jeugdscheidsrechters begeleiden tijdens het fluiten van hun wedstrijden. Contact met de scheidsrechters en coaches van de spelende teams. 
  Beachcommissie leden Handbal 2 Faciliteren van beachwedstrijden die gespeeld worden op ons sportcomplex. Zorgen voor begeleiding, scheidsrechtersindeling, sportmaterialen, aankleding van het beachveld.
  Totaal   26