• Vacatures SDOL

Via onderstaand overzicht kun je bekijken of er nog iets voor jou tussenzit. Hieronder overzicht van 08-03-2024

Interesse in één van onderstaande functies meld je dan bij het bestuur van SV SDOL via bestuur@svsdol.nl

Vrijwilligerstaak Afdeling Vacante posities Inhoud functie
    Secretaris hoofdbestuur Algemeen 1 Als secretaris van onze sportvereniging ben je verantwoordelijk voor het beheren van de administratieve taken van de organisatie. Samen met de voorzitter en penningmeester vorm je het dagelijks bestuur van de vereniging. Je belangrijkste taken zijn: notuleren van vergaderingen, beheren en doorzetten van inkomende correspondentie en het verzorgen van een goede administratieve organisatie.
    Vrijwilligerscoördinator Algemeen 2 Het werven van vrijwilligers, het vastleggen van taken en een aanspreekpunt voor vrijwilligers. Kortom in deze functie zorg je ervoor dat mensen die wat willen doen voor onze vereniging op de juiste plek belanden en help je al aanwezige vrijwilligers met het beantwoorden van hun vragen.
    Scheidsrechters senioren Handbal 6 Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar scheidsrechters voor bij de wedstrijd van de handbalsenioren. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
    Scheidsrechters senioren Voetbal 4 Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar scheidsrechters voor bij de wedstrijd van de voetbalsenioren op de zondagmorgen. En dat mag ook als duo, mocht het bestrijken van het hele veld een te grote belasting zijn. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
    Planner scheidsrechters Voetbal 1 We zijn op zoek naar een planner voor de scheidsrechters bij de seniorenteams. Je hebt hierin overleg met de aanwezige scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat om bij elke wedstrijd een scheidsrechter in te plannen.
    Keeperstrainer voetbal (jeugd) Voetbal 1 Als jeugdvoetbalkeeperstrainer ga je aan de slag met de jeugdkeepers en kan je assisteren bij het training geven van de seniorenkeepers (geen must). Aan de jeugdkeepers geef je één keer per week een training gericht op het keepersvak. SDOL begeleidt daar waar nodig en vergoedt de kosten voor een eventuele opleidingsbehoefte.
    Begeleiding jeugdscheidsrechters Handbal 2 Nieuw opgeleide jeugdscheidsrechters begeleiden tijdens het fluiten van hun wedstrijden. Contact met de scheidsrechters en coaches van de spelende teams.